Publicaties

BOEK 'GEZICHTEN ACHTER SCHILDKLIERKANKER'

Dit boek kwam tot stand in samenwerking met Schildklier Organisaties Nederland (SON), Jacq Roos Fotografie, 18 vrijwilligers en Genzyme, a Sanofi company. Door de uitgave van het boek streeft Schildklier Organisaties Nederland (SON) ernaar onder professionals, en anderen die te maken hebben met patiënten die zijn gediagnosticeerd met en behandeld worden voor schildklierkanker, meer kennis, inzicht en begrip te genereren. Door de patiënten te ondersteunen en het verstrekken van praktische informatie voor 'het dagelijkse leven', wil SON bereiken dat patiënten steviger in hun schoenen komen te staan, beter voor zichzelf kunnen opkomen en hun kwaliteit van leven sterk verbetert.

JACQ ROOS FOTOGRAFIE

Het boek bestaat uit een fundament van portretten en reportagefoto’s van de 18 deelnemende gezichten, gemaakt door Jacq Roos Fotografie. De fotografie wordt versterkt door korte verhalen met ervaringen en bemoedigende uitspraken voor andere patiënten die met schildklierkanker worden of zijn geconfronteerd. Jacq reisde door het hele land om 18 verhalen te vertalen naar beeld.

UITGAVE

In juni 2013 werd ter gelegenheid van de officiële opening van het schildklierkankercentrum, onderdeel van RUCO van het Radboud UMC, het boek ‘Gezichten achter Schildklierkanker’ gepresenteerd. De uitgave werd gelanceerd tijdens het wetenschappelijk symposium 'Personalised Medicine.'


See More Photos